Visit my YouTube channel here.

Fired Up! (2009)

Screw football, let’s go cheer!

Ved et uhell så jeg Fired Up! Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men jeg visste godt hvor jeg befant meg i 90 minutter, i helvete. Heiajenter er noen dølle typer, hele greia er så latterlig som det overhode mulig kan bli. Her følger vi to gutter som får en genial plan. De blir med på skolens heialag som kun består av jenter, og de er i himmelen når de treffer sikkert rundt 300 jenter. Underveis skjer det ting som setter deres moral på prøve.

Herregud, for en bedriten film. Den skal ha for at den er energisk uten pustepauser, men innholdet er så kvalmende og lite morsomt. Dette tok meg tilbake til komediefilmene på 80-tallet som melket sjangeren tom, det var ikke en dråpe igjen. Humoren stinker, heiajenter suger og selvsagt får vi heiagutter som er homoer. Alt jeg ikke ønsker i en film fant jeg i Fired Up!

Jeg må begynne å skjerpe meg når jeg plukker ut filmer. Denne filmen er til å gråte av, eneste er at de fleste damene har fine kropper, men de får vi se for lite av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.