Firestorm (2013)

firestorm

Politiet er ute etter en gruppe som raner verditransporter.

Firestorm er det man kan kalle en vill og underholdende actionfilm med ville actionsekvenser og galskap som aldri tar slutt. Den siste store actionsekvensen som finner sted midt i storbyen tok meg tilbake til den tredje Transformers-filmen. Snakk om ødeleggelser!

Nå er ikke dette en perfekt film. Noen ganger er det litt vanskelig å få med seg hva som skjer og hva som har skjedd på grunn av dårlig redigering og klipping. Samtidig får vi servert litt dårlig drama med en skurk som har en gravid kjæreste. Det blir for klissete og tullete når man ser på galskapen og energien som Firestorm har.

Det er ikke bare actionsekvensene som fungerer godt, jeg sitter alltid pris på mørkere filmer der mange av de sentrale karakterene kommer til å dø, også barn. På det punktet skuffer ikke Firestorm, men jeg skulle gjerne ha sett en annen slutt, den stemte ikke helt.

Firestorm er en av de villeste actionfilmene jeg har sett på flere år, og den fikk frem smilet mitt under eksplosjoner og kreative actionscener. Liker du ville actionfilmer, så må det bare få med deg Firestorm. Dette er action i beste Hong Kong-klasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.