Visit my YouTube channel here.

Machete Kills (2013)

machete kills

Machete don’t tweet!

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Amerikanske myndigheter trenger hjelp fra vår meksikanske venn Machete. En rakett er på avveie, og det viser seg at det er en gal mann som står bak det hele. Han har tenkt å starte en ny verdenskrig som vil utrydde menneskerasen.

Jeg var ikke stor fan av Machete. Jeg vokste opp med exploitation-filmer, og jeg likte det jeg så på den tiden. Jeg liker fremdeles filmer som dette, men det var noe med den første filmen som ikke stemte.

Machete Kills har blitt slaktet av de fleste, og filmen ble en fiasko på kino. Jeg går vel litt imot majoriteten når jeg sier at jeg synes Machete Kills er mer underholdende og litt bedre enn den første filmen.

Jeg husker jeg kjedet meg når jeg så Machete. Det gjorde jeg ikke her, Machete Kills blir aldri kjedelig selv om spilletiden er litt for lang. Filmen klokker inn på rundt 107 minutter, det er litt lenge for en exploitation-film.

Grunnen til at man ser en film som Machete Kills er selvsagt ville og kreative actionscener. Jeg kan ikke si at Machete Kills finner på så mye kreativt, det meste har jeg sett fra før, spesielt siden jeg ser veldig mye japansk film. Men for de som ikke er så kjent med sjangeren er Machete Kills en fin inngangsbillett. Men selvsagt, dette er ikke filmer for alle, filmer som dette er mest myntet på filmnerder som trenger å koble av hjernen. Og så det er sagt, Machete Kills er en James Bond-film.

Skuespillerne er greie nok. Men som de fleste vet så har ikke Danny Trejo så mye karisma når han får for mye skjermtid. Han blir veldig monoton og kjedelig, det beste hadde vært og byttet ham ut med en mer karismatisk og bedre skuespiller.

Machete Kills er en underholdende film som er ute etter å sjarmere oss med sin voldsbruk, fargerike karakterer og en latterlig handling. Det lykkes Machete Kills med, jeg holdt på å sovne av den første filmen, det skjedde ikke her. Jeg håper det vil komme en tredje film i serien, for etter traileren å bedømme ser den helt fantastisk ut der den henter inspirasjon fra Star Wars-filmene, men siden Machete Kills ble en fiasko på kino, så ser det dessverre dårlig ut.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, skarpt og ser veldig naturlig ut.

Dialogen er klar og tydelig. Dette er et levende lydspor som fyller opp rommet flere ganger med filmmusikk, kuleregn og eksplosjoner.

2 thoughts on “Machete Kills (2013)”

  1. Endelig noen som er enig med meg!
    Jeg synes heller ikke Machete var all that. Machete Kills er ikke noe mesterverk, men den er villere og mye mer underholdende.
    Har et håp om at tredjefilmen kommer en eller annen gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.