The First Time (2012)

the first time

To unge mennesker falle for hverandre, men så er det tid for sex.

The First Time er en ganske fin og voksen romantisk tenåringsfilm som klarer for det meste å styre unna klisjeene man finner i disse filmene. De to ledende karakterene er sympatiske, de er ikke vulgære i språkbruket og drikker seg ikke fulle hele tiden. Det er selvsagt veldig positivt da jeg og sikkert mange andre har blitt lei av fyll og spetakkel.

De to hovedrolleinnehaverne er veldig naturlige og har veldig god kjemi seg imellom. De utfyller hverandre på en god og naturlig måte uten å ty til overspilling. Resten av karakterene i filmen bringer ikke mye til bordet, de har ikke så mye å si i lengden, de er kun hyllefyll.

The First Time er en annerledes tenåringsfilm som ikke byr på latterkuler, men på mye dialog der de to karakterene prater og prater og er svært opptatte av den usikre fremtiden og hva som kreves i et forhold. Dialogen er for det meste interessant da det er mye sannhet her når man er ung og er redd for neste dag og hva den vil bringe. Livet er skummelt dere, spesielt når man begynner å bli voksen.

Lei av filmer som American Pie? Da er The First Time verdt å sjekke ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.