Visit my YouTube channel here.

Four Lions (2010)

I think I’m confused, but I’m not sure!

Four Lions tar for seg apemenn som er terrorister og huleboere. Denne type mennesker gir dessverre skjeggete menn et dårlig rykte. I Four Lions blir apemennene latterliggjort med sin tankegang og filosofi. De er dumme, patetiske svin, men det verste er jo at Four Lions som film treffer innertier når de blir fremstilt så dumme, for det er jo nettopp det de er. Men filmen tar aldri helt av, det tar alltid litt tid før det skjer noe morsomt og noen av vitsene treffer ikke helt blink. Noen av rollefigurene repeterer også dialogen for mye, det blir en smule kjedelig etter hvert.

Fremtidens apemenn som gir islam et dårlig rykte burde se Four Lions. Slik de blir fremstilt i filmen er slik jeg også forestiller meg de er i virkeligheten. Apemenn med små hjerner og mindreverdighetskomplekser. Få dem tilbake til Tarzan så han kan lære dem folkeskikk, bedre klesstil og ikke minst hygiene.

One thought on “Four Lions (2010)”

  1. Jeg vil aldri forsvare terrorisme, da angrep mot sivile er det nest mest avskyelige jeg kan tenke meg, nest etter missbruk og vold mot barn. Når det er sagt, de fleste terrorister, er mennesker som er fanget opp og overbevist om at dette er den eneste måten å kjempe på mot overmakten som har terrorisert dem i 40 år. Helt siden 1971 (frem til da var den arabiske oljeproduserende verden bestevenner med sin største kunde USA) men i 1971, ble dollaren svekket da man valgte å gå bort fra gullstandard som måleenhet for verdi, noe som gjorde dollaren svakere, dette igjen gjorde at OPEC ønsket å kutte ut dollaren som oljevaluta. For å forhindre at OPEC fikk organisert seg til å ødelegge dollaren ytterligere sendte de inn CIA, som begynte å hærje på samme måte i de arabiske landene som de hadde gjort i sør amerika. De styrtet regjeringen, og fikk på plass korrupte menn, uten moral i lederstillinger, for å holde dollaren som oljevaluta. I terror krigen samt de nyere direkte krigene (Afghanistan-Irak) regner man med at USA har drept 300-400 000 uskyldige sivile. Drapene begynte lenge før de første terrorangrepene mot amerikanske mål. Når i tillegg USA har benyttet seg av skitten krigføring (bombet kornlagre og andre matlagre) kan antallet indirekte drepte måles i milliontall. Når hatet når ett visst nivå og man føler maktesløshet, fordi fienden er så mye mektigere enn deg, når 70% av familien din er bombet sønder og sammen, da er det fort gjort å bli en person som er villig til å gjøre ekstreme handlinger. Så ja, jeg fordømmer terrorisme, både det som er gjort mot USA og det som gjøres av USA i mye større målestokk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.