Visit my YouTube channel here.

Villain (2010)

Feil kvinne.

En ung kvinne blir funnet drept, og drapsmannen er fremdeles på frifot. Han treffer en annen kvinne, og spørsmålet er om han også vil drepe henne, eller om disse to ensomme sjelene har funnet sin partner i livet.

Villain brenner sakte, men det er en vellaget film med gode og solide rolletolkninger. Problemet til filmen er at man ikke føler noe i det hele tatt. Den unge kvinnen som ble drept, var en ufyselig person. Det var deilig å se henne ta sitt siste åndedrag! Da vet du at det er noe fundamentalt galt med filmen, selv om den er vellaget. Eneste man får sympati for er foreldrene til den drepte kvinnen, og bestemoren til drapsmannen. De er glade i sine barn, noe som er helt naturlig. Men det er ikke helt naturlig for meg som seer å nyte at en ung horekvinne blir kvalt.

Villain er en film som forsøker å få oss til å føle noe for og med karakterene. Men den blir for lang, og man vet også hvordan det hele vil ende. De siste 40 minuttene ble veldig lange, spesielt når man ikke føler noe som helst for rollefigurene. Villain prøver for hardt hele tiden, og den byr ikke på noen overraskelser i det hele tatt.

Jeg ble skuffet over Villain. Jeg må føle noe når jeg ser denne type filmer, og når filmen feiler med den oppgaven, blir også hele poenget med filmen borte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.