Visit my YouTube channel here.

Gentlemen Broncos (2009)

gentlemen broncos

En tenåring som drømmer om å bli forfatter oppdager at hans store idol har stjålet hans ide og tekst.

Gentlemen Broncos er regissert av Jared Hess, mannen som står bak Napoleon Dynamite og Nacho Libre. Jeg visste ikke det når jeg skulle se Gentlemen Broncos, men det tok ikke mange minuttene før jeg gjettet på hvem som hadde regissert Gentlemen Broncos.

Gentlemen Broncos er i samme gate som Napoleon Dynamite. Skuespillerne kan knuse speil, spesielt Héctor Jiménez som ligner på en ekkel utgave av Javier Bardem.

Vi følger altså er en tenåringsgutt som ønsker å bli forfatter, og når hans store idol får tak i hans tekst til en konkurranse så stjeler den berømte forfatteren historien og forandrer litt på navn og annet småtteri. Han treffer også en jente og gutt på samme alder, og de ønsker å lage film basert på hans ide.

Filmen bruker også litt tid på å vise oss en slags film basert på historien til den unge gutten. Det er skikkelig harry, men også veldig underholdende hvis man liker fjollete karakterer og en billig følelse.

Underveis møter man mange rare karakterer, og liker man Napoleon Dynamite tror jeg at Gentlemen Broncos også vil falle i smak. Karakterene og humoren er det man kaller sært, noe jeg selvfølgelig setter pris på. Men jeg kan skjønne at humoren ikke vil falle i smak hos alle. Det lukter søppel av Gentlemen Broncos, men det er underholdende søppel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: