Visit my YouTube channel here.

Hazard (2005)

Frihet!

Hazard er en slitsom film. Tenk deg at alle rollefigurene har ADHD. Jeg assosierer Hazard med woohoo! Det blir så komisk til slutt. Men selv om de fleste skuespillerne overspiller kommer budskapet til regissør Sion Sono fram. Japan er kjedelig, mener han. Jeg kan vel ikke motsi det, jeg har ikke vært der, men inntrykket mitt er at Japan er et rolig land jeg kunne likt å bo i. Hvem pokker drømmer om å reise og bo i New York? Æsj!

Hazard ble spilt inn i 2002, men ble ikke lansert før i 2005. Det er merkelig å se Jo Odagiri med kort hår. Jo Odagiri har i løpet av de siste årene fått sitt gjennombrudd i Japan. Det er lett å se i Hazard hvem som er en kommende stjerne. Det samme kan ikke sies om Jai West. Det er verdt å se Hazard bare pga. ham. Snakk om å være hyperaktiv! Woohoo!

Alle føler nok til tider at livet er kjedelig. Budskapet kommer godt fram, men jeg vil da for pokker ikke leve livet til trioen vi følger. Å leve en dag om gangen er jeg helt enig i, men å leve på denne måten er forkastelig og noe jeg tar sterk avstand fra. Gi guttene en giftsprøyte, det er det beste for dem selv og samfunnet. Woohoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.