Visit my YouTube channel here.

Hold Up Down (2005)

hold up down

Jesus lever, og han er en asiat!

To kamerater raner en bank, men det tar ikke lang tid før de blir tauet inn på politistasjonen. De mister nøkkelen til oppbevaringsboksen som pengene er gjemt i. Og med det så starter forviklingene når to politimenn også er ute etter pengene, men først må de få tak i en hippie som ligner på Jesus. Men han har hele tiden uflaks, han er stadig ute av drift. Og en prest er helt sikker på at hippien er Jesus, så det er han som bærer rundt på hippien som underveis blir fryst til is.

Hold Up Down er nok en artig og sprudlende film regissert av Hiroyuki Tanaka. Filmen har den herlige rytmen som Hiroyuki Tanaka er kjent for. Dette er en lett og svært underholdende film med fargerike karakterer og mye forviklinger.

Det eneste jeg ikke likte, som også er filmens svakhet, er den tredje akten. Da synes jeg Hold Up Down sporer litt av, det blir slåsskamper og spøkelser som plutselig dominerer. Før det er humoren herlig og vill, filmen tar seg selv ikke alvorlig, noe som selvsagt er positivt da karakterene og situasjonene de havner opp i ikke helt hører hjemme i virkeligheten. Men jeg ville se den bolleklipte jævelen slå folk i hodet, vi ser jo ikke noe til det. For hans enkle karakter er bare så kul og diggbar.

Hold Up Down er en sprudlende og gal film som vil få deg i godt humør på en dårlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.