Visit my YouTube channel here.

Texas Chainsaw 3D (2013)

texas chainsaw 3d

En ung kvinne arver et hus, og i det huset befinner det seg en gal mann med motorsag.

Texas Chainsaw 3D starter der originalen sluttet. Utover det så er Texas Chainsaw 3D en elendig og sjelløs møkkafilm som kun er ute etter å loppe dumme tenåringer for penger. Elsker du den første filmen, og setter pris på den morsomme oppfølgeren, så vil du gråte når du er ferdig med denne drittfilmen.

Atmosfæren som alle husker fra originalen forsøker Texas Chainsaw 3D merkelig nok å gjenskape. Men den mislykkes helt med det forsøket. Leatherface er lite skremmende, underveis så blir han faktisk forvandlet til en helt, og filmen blir bare dummere og dummere de siste 25 minuttene. Dette er en dum film med talentløse mennesker bak kameraet og foran.

Texas Chainsaw 3D har null atmosfære, ubrukelige karakterer og skuespillerne er grusomme. Dialogen stinker like mye som de råtne karakterene. Karakterene er så ubrukelige og dumme, man kunne i det minste ha gitt dem litt flere hjerneceller.

Texas Chainsaw 3D er en søppelfilm uten energi og atmosfære. Det grafiske skuffer også, det blir brukt for mye dataeffekter. Ikke kast bort penger på denne drittfilmen, for det er viktig å vise Hollywood at man ikke aksepterer sjelløse filmer som Texas Chainsaw 3D. Ekte fans av skrekkfilmer liker ikke filmer som dette, hvis noen gjør det, så har de virkelig ikke sett nok skrekkfilmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: