Visit my YouTube channel here.

The Heroic Trio (1993)

the heroic trio

Noen har rømt fra et sirkus.

Noen kidnapper en hel haug med spedbarn, og politiet vet ikke hvem som står bak kidnappingene. De får hjelp av en kvinne som er en kampmaskin, og hun finner ut av at det er noen fra fortiden hun kjente som står bak kidnappingene. Hun får hjelp av en annen bekjent, og sammen forsøker de å finne ut hva som foregår.

The Heroic Trio er en type film som ikke tåler tidens tann. Jeg har sett så mange av disse filmene, og jeg kjenner at jeg begynner å bli lei av den ville actionkoreografien og de endimensjonale karakterene som ser ut som om de har rømt fra et sirkus. Herregud, se på klærne de går i! Skal dette være sexy?

Det verste med disse filmene er den elendige dramaturgien som blir puttet inn i en film som dette. Man bryr seg selvsagt ikke om disse tomme karakterene, og historien er ikke særlig god i det hele tatt. Da blir man sittende igjen med noen greie actionscener, men jeg har sett så mange ville filmer at jeg ikke ble imponert over det The Heroic Trio hadde å tilby.

Har du sett mange av disse ville filmene fra Hong Kong, så vil ikke The Heroic Trio imponere. Selv om du er stor fan av Johnnie To, så vil jeg ikke anbefale denne filmen videre da den er så ordinær og tom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: