Visit my YouTube channel here.

C’est la vie, mon chéri (1993)

C est la vie mon cheri

En mann treffer en yngre kvinne han blir forelsket i. Han er en utbrent musiker som akkurat har avsluttet et forhold. Men den unge kvinnen har en hemmelighet som vil forandre alt.

C’est la vie, mon chéri er en søt film med to ledende skuespillere som klarer å skape god kjemi på skjermen. Man føler virkelig kjemien mellom disse to, noe som er veldig viktig når man ser romantiske filmer.

C’est la vie, mon chéri er også en jordnær film. Den føles realistisk ut, men jeg kan ikke si at jeg likte slutten. Jeg skal ikke røpe noe om slutten, men den er veldig generisk når man har med en karakter som har en hemmelighet som vil forandre alt. Drama!

C’est la vie, mon chéri har noen problemer, men det er en film med et bankende hjerte og to gode skuespillere med kjempegod kjemi. Det var også hyggelig å se en film der de andre sidekarakterene ikke irriterte meg slik som de pleier å gjøre når jeg ser kinesiske filmer. Det var deilig at det ikke var en kineser som er storkjeftet i C’est la vie, mon chéri, takk og pris for det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.