Visit my YouTube channel here.

Johnny Dangerously (1984)

For å betale morens legeutgifter må Johnny Dangerously bli en gangster, og han blir en stor og populær gangster. Men han har en nemesis som er ute etter tronen, og en bror som blir statsadvokat og han er ute etter alle toppene i den kriminelle underverdenen.

Johnny Dangerously er en komediefilm der vi finner Michael Keaton i hovedrollen som Johnny Dangerously. Han må ta seg av sin mor og bror, og for å klare det blir han en gangster og han klatrer raskt oppover i gradene.

Nå er ikke Johnny Dangerously en film som engasjerer noe særlig. Men filmen har i det minste flere morsomme scener som faktisk er morsomme, noe man ikke kan si om dagens komediefilmer. Humoren blir aldri slem eller ond, humoren er av den hyggelige sort.

Dette er en snill film med mye varme og humor, den er i samme gate som The Naked Gun-filmene. Det er ikke mye til historie her, filmen går fra scene til scene der hver eneste scene skal være litt morsom. Det lykkes selvsagt ikke filmen med, men den har noen fine høydepunkter som er verdt å få med seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: