Visit my YouTube channel here.

Kung Fu Panda 3 (2016)

kung fu panda 1 2 3

Po er hjemme igjen.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk DTS 5.1

En ny farer truer, og Po er den eneste som står i veien.

Dette er den tredje filmen i den serien populære Kung Fu Panda-serien. De to første filmene har fokusert på forskjellige ting, og nå avslutter man på en måte det man startet, det blir fokus på familie og at Po tar det siste steget for å bli en den ekte dragekrigeren.

Kung Fu Panda 3 er en sjarmerende film for hele familien. Jeg synes at humoren fungerer litt bedre i Kung Fu Panda 3 enn i de to foregående filmene.

Det dukker opp en ny skurk som stjeler chien til andre kampsportmestere, og Po har nå blitt læremesteren til de andre i gruppen. Men han har selvfølgelig ikke selvtillit til å være en læremester, så det ser ikke bra ut dette her.

Samtidig dukker hans far opp i byen, og han vil gjerne ta med seg Po til sin skjulte hjemby der det befinner seg mange andre pandaer. Så Po blir med sin far, og glemmer forpliktelsene han har som læremesteren i tempelet og som beskytter mot ondskap.

Kung Fu Panda 3 har ikke noe nytt å fortelle oss, men jeg følte at filmen hadde mer sjarm og varme enn de to foregående filmene. Spesielt når Po treffer de andre pandaene er veldig sjarmerende. For disse pandaene smelter hjertene til seerne, det er flere her med artige personligheter som skiller dem fra andre pandaer.

Nå har aldri denne serien vært en dyp serie med mye budskap. Har man sett de to første filmene så vet man hva som venter når man setter seg ned for å se Kung Fu Panda 3. Dette er først og fremst en filmserie for yngre barn, det kan irritere oss eldre seere litt at protagonisten er så dum nesten hele tiden.

Protagonisten er ikke den skarpeste kniven i skuffen, det er heller ikke hans far. Noen vil finne dette veldig sjarmerende, jeg har aldri likt denne humoren i disse filmene. Da synes jeg filmen er mye mer kreativ og morsommere når den introduserer oss for de andre pandaene som er litt av noen typer. Her fungerer humoren godt.

Skurken i filmen er dessverre en svak karakter. Han ser kul ut, han ser ut som en stor bølle, men han har dessverre ikke mye personlighet. Jeg skulle ønske vi kunne se mer til de andre mesterne, spesielt den ene kampsportmesteren som er en hane. Han var skikkelig kul, gi nå hanefar en egen film!

Likte du de to foregående filmene vil nok Kung Fu Panda 3 også falle i smak.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildekvaliteten er selvfølgelig fantastisk. Bildet er skarpt, fargene er knallgode og alt ser helt strøkent ut.

Lydsporet synes jeg er skuffet litt. Lydsporet blir for tilbakelent, de tar aldri av, aggresjonen mangler, så man må øke volumet litt. Dialogen er klar, og lydsporet klarer å fylle opp rommet flere ganger underveis etter man har økt volumet litt. Men litt mer aggresjon hadde jeg satt pris på. Men lydsporet er pent og pyntelig.

Ekstramateriell:
“Everybody Loves A Panda Party” Karaoke (2 minutter)
Make A Panda Party Paper Pal (4 minutter)
The Origin Of Skadoosh (2 minutter)
Everbody Loves a Panda Party (2 minutter)
Po’s Poster of Awesomeness (3 minutter)
Play Like a Panda (5 minutter)
Faux Paws: Deleted Scenes (8 minutter)
Gallery of Epic Artfulness (2 minutter)
Kai and His Jombies (4 minutter)
Music Video – Nunchuck Princess (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.