Visit my YouTube channel here.

Last Vegas (2013)

last vegas

I’m gonna find some damn water and take all my damn pills and get this party started.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Fire eldre personer som er godt over 60, tar turen nedover til Las Vegas der de skal arrangere et utdrikkingslag for en venn som skal gifte seg. Men ikke alle er på talefot, vennskapet ble satt på en prøve når den ene mistet sin kjære for rundt ett år siden.

Last Vegas var en av de største overraskelsene som kom ut i 2013 på kino. Filmen tjente ganske mye til å være en film for eldre personer. Så det betyr at det fremdeles er et marked for disse filmene.

Filmen er regissert av Jon Turteltaub, mest kjent for sine to National Treasure-filmene. I hovedrollene finner vi skuespillere som Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman og Kevin Kline. Det er jo en fin rolleliste, ikke sant?

Last Vegas er ikke en morsom film som vil by på latterkramper. Det hele handler om å bli gammel, oppføre seg som tenåringer når man oppdager ting for første gang, forsoning og snakke om frykten man har inni seg når man vet at man har en fot i graven og at man føler seg i enkelte tilfeller ensom.

Humoren er ganske flat og barnslig, dette er en film som rekker ut en hånd til eldre mennesker som ikke tenner på for mye banning og annet pisspreik. På en annen side kan denne type humor også være like ille som mye banning og sex, så det kommer helt an på seeren og hva han eller hun foretrekker.

Men det er morsomt å se fire kjente skuespillere som tar opp alderdommen på en veldig snill og sjarmerende måte. Men en dyp film med en skikkelig god historie, det har ikke Last Vegas.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildet er klart, skarpt og fargene er varme. Fin bildekvalitet på denne utgivelsen.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er luftig og klart når det blir sunget eller spilt høyere musikk.

Ekstramateriell:
Shooting In Vegas (3 minutter)
Four Legends (3 minutter)
It´s Going To Be Legendary (3 minutter)
The Redfoo Party (2 minutter)
The Flatbush Four (2 minutter)
Audio Commentary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.