Visit my YouTube channel here.

Love Now (2007)

Ved en tilfeldighet så møtes to par, og de faller for det motsatte kjønn.

Love Now, også kjent som Changing Partners, er en stilfull film med vakre bilder og omgivelser. Det er ikke en energisk film, og jeg syntes den ble litt for lang. Sjanger er kjærlighetsdrama, og denne gang er det faktisk ikke noen særlig morsomme scener her som sørkoreanske filmer pleier å ha med. Filmen er alvorlig, men litt leken.

Jeg falt for det visuelle og det litt avslappende tempoet, men jeg brydde meg ikke om rollefigurene i filmen. Jeg vil nok si at dette er en typisk jentefilm, for de kjøper nok handlingen og forstår sikkert rollefigurene mer enn menn gjør. Den kan være verdt å sjekke ut hvis du er jente, men for undertegnede falt jeg ikke for historien. Men visuelt lekker er filmen, det skal den ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.