Visit my YouTube channel here.

Funuke Show Some Love, You Losers! (2007)

Familieproblemer.

Landet er Japan og sjanger er drama med en dose svart humor. Funuke Show Some Love, You Losers! er en litt merkelig film som tar for seg en familie i oppløsning når foreldrene dør i en trafikkulykke. Hjem kommer den eldste søsteren som er en mislykket skuespiller. Hun bærer nag til den yngste søsteren som er flink til å tegne manga. Problemet er at hun tegnet en manga om søsteren som ble publisert i et blad, og den eldste søsteren har aldri tilgitt henne for det. Broren er gift, men han behandler sin kone som en tjenestepike. Samtidig har broren et forhold til den eldre søsteren, og det hele ender i kaos.

Maken til ødelagt familie skal du lete lenge etter. Det er kun en sympatisk rollefigur i Funuke Show Some Love, You Losers!, det er kvinnen som er gift med mannen i huset. Resten av gjengen er ikke gode i hodet. De burde ha vært innlagt på lukket avdeling.

Underholde gjør filmen, for en vet ikke hvordan dette her vil ende. Filmen er til tider morsom, humoren står den stakkars kvinnen som er gift med den ødelagte ektemannen som har et forhold til sin egen søster for. Det ble en artig setning.

Funuke Show Some Love, You Losers! er en sær liten film. Den underholder, og det er det viktigste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.