Visit my YouTube channel here.

Metro (1997)

You know, there’s a saying in Naples: When you think you’re fuckin’ them, they’re fuckin’ you.

Eddie Murphy har hatt en merkelig skuespillerkarriere. Han startet bra, men etter Another 48 Hrs. gikk det til helvete. Filmene ble bare dårligere og dårligere, eneste høydepunktet var at han ga stemmen sin til eselet i Shrek-filmene. Det er synd, for mannen har karisma få har på skjermen.

Metro er en standard actionthriller med kun en eneste actionscene, resten av filmen består mest av dialog og en forferdelig kjærlighetshistorie som ikke fører noen vei. Eddie Murphy gjør jobben sin, men manuset er såpass svakt at man døser av.

Jeg liker Michael Wincott i mindre roller, han er alltid til å stole på når han spiller en ond skurk. Her er han igjen god som en kaldblodig ransmann som dreper alt for å nå målet sitt. Men igjen er manuset ødeleggende når han rømmer fra fengselet. Hvordan i alle dager klarte han å rømme? Skulle nå tro at han var godt bevoktet når man har en psykotisk politimorder som fange. Neida, her er det nesten bare til å spasere ut.

Manuset lekker som en sil i Metro. Jeg liker hjernedøde popcornfilmer, jeg liker ikke fordummende filmer med et halvferdig manus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.