Visit my YouTube channel here.

Drive (1997)

You pulled a whip on me? Are you out of your fucking mind? Let me tell you something – DON’T YOU EVER PULL A WHIP ON A BLACK MAN AGAIN!

Drive er en av de beste filmene Mark Dacascos har medvirket i. Jeg har alltid likt Mark Dacascos, og det er synd mannen aldri fikk gjennombruddet han fortjente. Han er en meget dyktig kampsportutøver. Han kan minne meg om Yuen Biao i sin glanstid, bare ikke like smidig som mesteren.

Drive er på en måte en lavbudsjettutgave av Rush Hour-filmene. Rush Hour-filmene skulle vært mer som Drive. Med tanke på budsjettet imponerer Drive stort. Man merker godt at Drive er en lavbudsjettfilm, men skaperne fikk mye ut av ressursene.

Filmen går på skinner, og det er kampscenene som selvsagt er hovedingrediensen. Kampscenene er skikkelig gode og intense, og man finner også en dose humor her med en latterlig skurk som pisker en farget mann. Drive er ikke en asiatisk film, og når man vet det, er det enda mer imponerende. Det er lett å se at regissør Steve Wang er inspirert av Jackie Chan. Mark Dacascos flyr høyt og lavt, og det er tempo i kampscenene.

Drive en er ukjent film for de fleste. Er du glad i kampsportfilmer, anbefales Drive på det sterkeste. Det er som sagt lavbudsjettfilm, men pokker hvor bra kampscenene er! Mark Dacascos har ikke lenger noe form for filmkarriere, hans tid er dessverre over. Det er synd, for han hadde utseendet og ferdighetene. Han debuterte bare i feil tiår.

3 thoughts on “Drive (1997)”

 1. Min favoritt film av Mark Dacascos når jeg tenker meg litt om. Var ikke sein om å kjøpe denne på DVD jeg nei 😀
  Mark Dacascos filmer i rangert rekkefølge :
  1. Drive
  2. Crying Freeman
  3. Sabotage
  4. Only the strong
  5. American Samurai (den første jeg så han i)

 2. jupp, han har spilt i to nyere filmer men jeg så bare de førte 10 minuttene av begge før jeg fant ut at de ikke var verdt å se (Serbian scars og et eller annet med Eagle).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.