Visit my YouTube channel here.

Narcos: Season 1 (2015)

narcos-sesong-1

Møt Pablo Escobar.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk/Spansk DTS-HD Master Audio 5.1

Kokainen strømmer inn i USA, og mannen bak det hele lever sine glade dager i Colombia. Men det er helt til en DEA-agent flytter til Colombia sammen med sin kone, for noen må forsøke å stoppe denne selvopptatte og pengegriske drittsekken!

Den første sesongen av Narcos har fått veldig gode kritikker, og serien er basert på sanne hendelser om narkobaronen, Pablo Escobar. Den første sesongen består av 10 episoder.

De fleste av oss som er litt eldre har vel alle hørt om Pablo Escobar. Denne colombianske mannen var kongen av narkotikainnførsel til kokainglade amerikanere, og han tjente store penger. Men ikke alle var like stolte av denne mannen, for han styrte det meste i Colombia med sine enorme narkopenger. Heldigvis finnes det noen få tøffe personer som forsøker å få ham bak gitter der han hører hjemme.

En amerikansk DEA-agent reiser til Colombia med sin kone der han samarbeider med colombianske myndigheter og nye kolleger. Dette vil bli en frustrerende opplevelse for ham, for i Colombia vil han oppdage makten av penger og all korrupsjonen som hjelper til med å beskytte kriminelle personer fra å bli straffeforfulgt.

Det spesielle med Narcos som serie er at den blander inn gamle arkivopptak når det gjelder det som skjedde i virkeligheten. Serien korter ned da historien og hendelser på en god måte etter min mening. Vi slipper å se for mye repetering, for det er jo begrenset hvor interessant det er i lengden å se drap og likvideringer hele tiden.

Det er brasilianske Wagner Moura som spiller Pablo Escobar. Han spiller denne rollen meget godt, han er selvopptatt, og han er selvfølgelig en smule paranoid. Man elsker å hate denne karakteren, han er en veldig spesiell karakter som har en meget kort lunte.

Når det gjelder karakterene man finner på den snille siden så er det Pedro Pascal som stjeler showet. Han kler virkelig denne rollen, han glir inn i dette miljøet og han føles faktisk ikke ut som en vanlig seriekarakter. Han er knallgod.

Knallgod kan man dessverre ikke kalle Boyd Holbrook. Heldigvis får ikke han så mye skjermtid som en først skulle tro. Han har ikke noe særlig interessant ved seg som skuespiller, og hans karakter er ganske kjedelig.

Den første sesongen av Narcos er en god og solid sesong som kun har to svakere episoder der det ikke skjer så mye spennende. Ellers er dette en interessant serie som er hard, tøff og kald.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart og ganske skarpt. Fargene er naturlige, og sortnivået er bra i de fleste scener.

Dialogen er klar og tydelig. Under skuddvekslinger er det ganske bra trykk, og sidehøyttalerne blir tatt i bruk under større og lengre actionsekvenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.