Visit my YouTube channel here.

Orz Boyz (2008)

Kameratskap.

Orz Boyz er en film fra Taiwan som handler om to unge gutter som er noen løgnaktige skøyere. Målet deres i livet er å besøke en badepark for å ta en vannsklie hunder ganger. Da vil de havne i en magisk verden. Men ikke alt går etter planen.

Orz Boyz byr på både komedie og drama. Første halvdelen er sjarmerende, mens den andre halvdelen setter guttene på prøve og det utvikler seg til å bli en dramafilm som byr på noen rørende scener som griper tak i hjerterota. Spesielt den mentalt syke faren til den ene gutten har en hjerteskjærende scene.

Skuespillerne leverer gode rolletolkninger. Spesielt de to unge guttene er imponerende, eneste som ødelegger er bestemoren til den ene gutten som overspiller så til de grader. Ellers er det fin kvalitet over hele linja.

Jeg var ikke helt opplagt når jeg så Orz Boyz. Jeg tror at ved nærmere gjensyn ville jeg ha gitt filmen høyere karakter. Det er ting her som jeg ikke fikk tak i helt, og på en måte angrer jeg på at jeg så filmen når hjernen ikke klarte å følge helt med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.