Visit my YouTube channel here.

WALL·E (2008)

wall-e

WALL·E.

WALL·E hadde jeg ikke lest mye om før den kom ut. Den føyk rett inn på topplisten hos IMDB, og den ligger på 36 plass for øyeblikket. Jeg er ganske sikker på at den ikke vil falle ut av listen med det første. Jeg elsker Finding Nemo, nå har jeg to animasjonsfilmer jeg elsker. Regissør Andrew Stanton står bak begge disse filmene, så her er det ikke tvil om at vi har en regissør som vet hva han vil og vet hva han gjør.

La det være sagt med en gang. Roboten WALL·E er etter min mening den mest sjarmerende animasjonsfigur som har blitt skapt. Jeg kan ikke beskrive hvor søt denne roboten er. Hans personlighet er til å ta og føle på, derfor faller man for den lille krabaten. Jeg trodde det bare var tull at WALL·E var et sjarmtroll man ville falle for. Der tok jeg grundig feil!

WALL·E har hentet mye inspirasjon fra 2001: A Space Odyssey. Det er mange likheter, spesielt den første halvdelen der det ikke er mye dialog før menneskene kommer inn i bildet. Og i den andre halvdelen finner vi en intelligent datamaskin med ett rødt øye.

Jeg hadde et håp om at vi ikke ville finne mennesker i WALL·E. De dukker opp, men heldigvis var de morsomme. WALL·E er faktisk også en samfunnskritisk film, spesielt med tanke på overvekt, hvor late vi er og forsøpling. Teknologi hjelper lite når mennesker blir forvokste overvektige babyer som ikke kan gå. Måten dette blir fremstilt på er helt genialt.

WALL·E er så god som ryktene sier. WALL·E er en liten koseklump du har har lyst til å spise opp. Så søt er han!

10

One thought on “WALL·E (2008)”

  1. Så sant så sant. Fikk aldri sett den på kino, men sett den etterpå. Skulle sett på kino, men virka som de ikke hadde stor tro på at den ville slå an så bra hos ungdommer og voksne ettersom de fleste sendte flere runder med dubba film enn på original språket. I tillegg til at den gikk så tidlig på dagene, noe som gjorde det vanskelig å rekke kinovisningen. Liker ikke å dra på kino midt på dagen, det er noe man koser seg med når det er mørkere ute:)
    Tilbake til WALL E. Elsker roboten vår og hvor forsiktig og søt han er. Tenker på når han graver seg ned når Eve kommer. Og når han senere står ute med en paraply over henne når det regner=) Blir så glad av å se den filmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.