Visit my YouTube channel here.

People Places Things (2015)

En småforvirret mann forsøker å få orden på livet sitt. Han jobber som lærer, og i fritiden tegner han tegneseriestriper som sier det meste om hans følelsesliv. Hans kjæreste som han har to yngre døtre sammen med var utro, og han forsøker nå å få kontakt med døtrene på en bedre måte enn det han hadde før. Han treffer også en kvinne som han får litt følelser for, men det er ikke positive følelser i starten.

Jeg synes det ikke er ofte man ser romantiske komediefilmer som People Places Things lenger. Dette er en varm film uten ondskap og billig humor som man finner i de fleste komediefilmer om dagen. Her har man faktisk lagt vekt på historien.

Protagonisten er lett å like. Han er en god mann, han er ærlige, dessverre lønner ikke ærlighet seg alltid. Dette er virkelig en karakter det er umulig å mislike.

Man håper at det vil gå bra for protagonisten som underveis får bedre kontakt med døtrene sine, og han forsøker å gå videre i livet sitt etter at hans kjæreste var utro. Hans tidligere kjæreste har funnet seg en ny mann, men forholdet mellom de to er litt av og på. Så han er ikke helt sikker på om han er ferdig med henne for alltid, man ser i enkelte scener at kjærligheten kanskje ikke er helt død.

Jeg lo høyt noen ganger, filmen har en veldig snill og ikke påtrengende humor. Filmen har også en interessant protagonist, og man blir engasjert i hans liv og man håper på at han skal treffe en ny kvinne og få et godt forhold til ungene sine.

Er du lei av masete og kvalmende romantiske komediefilmer fra Hollywood og Asia, så er People Places Things absolutt en film verdt å se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.