Visit my YouTube channel here.

Dark Places (2015)

dark places

En kvinne som får hjelp av en gruppe som liker å løse drapsmysterier, forsøker å finne ut om det var virkelig hennes bror som drepte moren og søstrene hennes.

Dark Places har en fantastisk rollebesetning, men hva hjelper det når karakterene er uinteressante og manuset byr på latter med spesielt med det lille fokuset den har på djeveldyrkere. Dark Places kan vel best beskrives med ordet kaos.

Dark Places byr på en drapssak der nesten hele familien til protagonisten ble drept en natt for nesten 30 år siden. Men det tar ikke mange minuttene før man skjønner at dette er en film med mye idioti og veldig karikerte karakterer. Det er ikke kult eller vanlig å se en indianer som er djeveldyrker, det skjer så mye rart underveis at det ble for meg helt umulig å ta filmen seriøst. Og jeg kommer ikke over en indianer som er djeveldyrker.

Det er synd å se at man har klart å samle så mange gode skuespillere, spesielt finner man flere av de beste yngre skuespillerne som etter hvert skal overta roret når den tid kommer. Jeg skjønner ikke helt hva de så er dette manuset, for manuset er dumt og lite realistisk.

Det er ikke mye å hente her hvis du liker denne type filmer. Karakterene er kjedelige, de er karikerte roboter og manuset gaper over for mye slik at den glemmer å bygge menneskelige karakterer. Det her er bare en uengasjerende filmopplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.