Visit my YouTube channel here.

Aces Go Places V. The Terracotta Hit (1989)

Tid for forsoning.

Aces Go Places V: The Terracotta Hit ble den siste filmen i denne serien. Det kom en film til noen år senere med Tony Leung Chiu Wai i hovedrollen som på en måte ble en nyinnspilling av den første filmen, men jeg regner ikke med den filmen når ikke Samuel Hui eller Karl Maka er med.

Ringreven og kampsportlegenden Chia-Liang Liu er regissør, og det er jo et merkelig valg for en sådan kar å regissere en skøyerfilm som Aces Go Places. Humoren sitter ikke helt som den skal i Aces Go Places V: The Terracotta Hit, det blir for mye dialog og støy, den enkle og sære humoren man fant i de først filmene finner man ikke i Aces Go Places V: The Terracotta Hit. Det er også for få actionscener, selv om man får servert en lang kampscene mot slutten av filmen. Den kampscenen varer for lenge, den blir kjedelig og scenen mangler slagkraft og oppfinnsomhet.

En grei avslutning på en serie som betydde mye for meg i min barndom. De fleste serier blir bare dårligere og dårligere, Aces Go Places V: The Terracotta Hit er intet unntak. Men det kunne ha vært så mye verre, litt viktig å se det positive i det negative noen ganger også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.