Visit my YouTube channel here.

Gulliver’s Travels (2010)

There’s no small jobs – just small people.

Hvorfor måtte John Candy dø, hvorfor måtte Jack Black overta hans rolle som morsom tjukkas? Hvorfor kunne ikke Jack Black dø og Chris Farley stå opp fra de døde og overta Jack Black sin plass som morsom tjukkas. Hvorfor er verden så urettferdig?

Jack Black blir bare feitere og feitere, synd at han ikke blir morsomme. Han spiller på samme strenger hele tiden når han har en ledende rolle. Her voldtar han og menneskene bak filmen Gulliver’s Travels. Populærmusikk og luftgitar, voldtekt av kjente og kjære låter, humor som stinker og ganske så dårlige effekter gjør dette her til en elendig filmopplevelse. Emily Blunt setter prikken over i-en med en forferdelig aksent.

Selv om jeg ikke liker barn, fortjener de så mye bedre enn dette her. Denne filmen kan sikkert være sjarmerende for de aller yngste, men for de eldre håper jeg at de viser ryggen til Gulliver’s Travels og heller leser boken filmen er basert på. Når Gulliver må slåss mot en stor robot går det for langt, dette er da pokker meg ikke en japansk film!

En film som igjen viser hvor mye talent Jack Black har som skuespiller. Samme gamle strenger spiller han på, synd at han ikke blir bedre og får seg noen nye strenger. Hvor lenge skal nå denne tjukkasen leve, er det for mye forlangt å kreve noe som helst fra en lystig tjukkas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.