Visit my YouTube channel here.

Nacho Libre (2006)

nacho libre

Have you ever have you ever had feelings for a nun?

Jack Black. Mannen er ikke den beste komikeren etter min mening. Det som skiller Jack Black fra de beste komikerne er at Jack Black prøver for mye å være morsom uten at det lykkes helt. Det blir slitsomt i lengden, og noen ganger blir det rett og slett flaut. Lær av Stephen Chow, som er den morsomste komikeren i det siste tiåret. Mannen er genial. Han har en avslappet holdning, og er selvsikker. Han tvinger ikke på oss humoren, den kommer av seg selv. Dessverre gjelder ikke det for Jack Black.

Nacho Libre er fryktelig kjedelig i den første halvdelen av filmen, og da mener jeg skikkelig kjedelig. Midtveis fikk jeg den komedien jeg setter pris på, og det endte med fire latteranfall. Etter det så er det tilbake til den første delen igjen. Nacho Libre er fryktelig ujevn, og det er døden for komediefilmer.

Det forsøkes å presse på en kjærlighetshistorie som ikke fører noen vei. Det ødelegger også rytmen til filmen. Brytekampene eller wrestling som er det riktige navnet er ikke vakkert å se på. Jeg er wrestling fan, men du ser ikke denne filmen for å se god wrestling.

Jack Black er en slitsom type, og dessverre så ser vi for mye av ham i bar overkropp. Her snakker vi vom! Mannen har selvironi, det er alltid et pluss. Den morsomste personen i filmen er faktisk Jack Black sin partner, Esqueleto. Slik skal det vel ikke være når Jack Black har hovedrollen?

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.