Visit my YouTube channel here.

Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

tenacious d the pick of destiny

JB har en drøm. Han vil bli rockestjerne, men veien er lang.

Jack Black er tilbake, og han har med seg Kyle Gass. Sammen er de kjent som bandet Tenacious D. Denne gang jakter Jack Black på en plekter som vil gjøre han og bandet til store rockestjerner. Det viser seg at dette plekteret er veldig gammelt, og er laget av Satan sin tann. Satan vil ha tannen sin tilbake, og Tenacious D må ha en rockeduell mot selveste djevelen.

Jack Black er en morsom mann til tider, men han kan være fryktelig slitsom. Som jeg har skrevet i en annen anmeldelse, så prøver Jack Black altfor mye å være morsom. Det blir veldig slitsomt i lengden.

Tenacious D in The Pick of Destiny er en Tenacious D musikal. Filmen starter og avsluttes som et stort og vakkert fyrverkeri. Vi ser en ung Jack Black som tar kassegitaren og havner i en duell mot faren sin som er spilt av Meatloaf. Han havner på rommet der han får gode råd av selveste Dio.

Starten av filmen er knallgod. Her har vi morsomme tekster og en god låt. Kronen på verket er når Tenacious D har en rockeduell mot selveste Satan. Satan blir spilt av David Grohl fra Foo Fighters. Herregud, Satan rocker vilt, og her må man ha høyt volum på anlegget. For dette var steintøft!

Tenacious D in The Pick of Destiny får et problem når den starter så friskt som den gjør med den første åpningslåten. Resten av låtene er ikke i nærheten av den første og siste låten. Tekstene og låtene blir rett og slett kjedelige, men det er noen klassiske scener her. Hva med en cock push-up? Jack Black får bruk for denne øvelsen når han på jakt etter plekteret. Vi får også besøk av noen kjente skuespillere i små biroller. Ben Stiller og Tim Robbins gjør noen artige rolletolkninger som heldigvis hever filmens kvaliteter opp noen hakk.

Jack Black er en ok skuespiller, men hans partner Kyle Gass er rett og slett elendig og eier ikke karisma. Tenacious D in The Pick of Destiny er ujevn, men er absolutt verdt å få med seg pga. åpningsnummeret og avslutningsnummeret. Og ikke minst en cock push-up.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.