Visit my YouTube channel here.

Ping Pong (2002)

ping pong

Smile ser opp til Peco. Peco hjalp Smile når han ble mobbet som liten, og Peco har lærte ham å spille bordtennis siden den dagen. Peco har ett mål i livet, og det er å bli verdens beste bordtennisspiller. Smile spiller bare for moro skyld, og det irriterer alle for han har et talent utenom det vanlige. Peco slutter med bordtennis når han begynner å tape kamp etter kamp, mens Smile begynner å ta spillet alvorlig. Det er snart en ny storturnering i byen, og tanta til Peco har planer for Peco. Hun skal få ham i form igjen!

Nå er det ikke ofte man ser bordtennisfilmer. Ping Pong byr på mer enn bare bordtennis. Temaet i filmen tar for seg ekte vennskap, og det å ofre seg for gode venner. Vi får stifte bekjentskap med flere karakterer i filmen, og vi blir godt kjent med dem.

Ping Pong er ikke bordtennisens svar på Shaolin Soccer. Bordtenniskampene har bra effekter, men her er det ikke lagt til noe form for ekstra effekter som i Shaolin Soccer. Ping Pong havner i kategorien drama/komedie. Filmen er ikke spesiell morsom, men med alt alvoret i filmen klarer den å holde en lett tone. Skuespillerne klarer å gi liv til sine rollefigurer, noe som ikke er det letteste med slike rollefigurer. Må trekke frem Yôsuke Kubozuka som spiller Peco. Han stråler som Peco, og har mye karisma. Blir spennende å følge denne unge karen.

Ping Pong er ikke en film for alle. Har du ikke sett mye asiatisk film, så kan Ping Pong bli litt for rar og kjedelig. Men gi filmen en sjanse, da den har et fint budskap. Er seier det viktigste i livet, eller vennskap?

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.