Visit my YouTube channel here.

Santa’s Apprentice (Julenissens lærling) (2010)

Vil julenissen finne en etterfølger?

Bilde: 1.78:1
Lyd: Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst:
Ekstramateriell: Trailere, Bildegalleri

Julenissen begynner å bli litt gammal og grå, og han trenger en ny læregutt som skal erstatte ham. Valget faller på en foreldreløs gutt som er snill og søt, problemet er at han har høydeskrekk. Hvis ikke julenissen lykkes med å få denne gutten som etterfølger, så er det slutt på julegaver fra julenissen.

Det er litt vanskelig for undertegnede å bedømme en barnefilm som Julenissens lærling da dette er en barnefilm for de aller yngste barna. Men selv om animasjonen ikke er av ypperste sort, så er historien søt og byr på mye hjertevarme for hele familien.

Stemmeskuespillerne er middelmådige, det er noen som høres livløse ut her, men totalt sett så kan man si at dette er absolutt godkjent, selv om jeg ikke liker dubbing.

De aller yngste barna vil garantert kose seg med denne varme julefilmen. Filmen byr selvsagt ikke på noen store overraskelser, skurken i filmen er selvsagt en overvektig gutt som skal hevne seg på julenissen når han blir dumpet som lærling. Ellers er alt hyggelig der bestevennen til den fremtidige julenissen får verdens beste gave når hans fosterfamilie mister hjemmet sitt. Historien er god og sjarmerende, det som ødelegger litt er animasjonen.

Bilde: 6/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 1/10

Den enkle animasjonen gjør at fargene ser utvasket ut. Bildet er veldig mykt og livløst, det sprudler ikke slik man forventer en animasjonsfilm skal gjøre.

Dialogen er klar og tydelig, og sidehøyttalerne blir brukt for det meste til filmmusikken. Lyden fyller rommet på en god måte uten å bli aggressiv.

Ekstramaterialet består av trailere og bildegalleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.