Visit my YouTube channel here.

Tangled (2010)

Syng for faen, syng!

Jeg har aldri vært en stor tilhenger av syngingen i filmene til Walt Disney. Jeg vet at dette er deres varemerke, men jeg takler det ikke da de fleste sangene er kjedelige å høre på. De kunne i det minste kjørt på med litt power metal som jeg elsker, finne på noe nytt, men neida, her er det samme gamle leksa med sure låter som ikke klinger i ørene mine.

Historien er så generisk som den kan bli. Walt Disney klarer ikke lenger å finne på noe nytt, de stjeler penger fra de minste, for de minste vil jo se dette tullet. Jeg klarer ikke å glede meg over denne type filmer lenger, den er ikke beregnet på typer som meg som har sett veldig mye film og som er svært kritisk til hva jeg ser.

Dette er kvalmende uoriginalt, man kan sitte med øynene lukket igjen og selv da vet jeg hva som foregår. Alle vet hvordan historien vil ende. Helten vil ikke dø, han vil få prinsessen og halve kongeriket, og sammen vil de leve lykkelig i alle sine dager. Beklager Walt Disney, dere har gått ut på dato med deres prinser og prinsesser.

En uoriginal fortelling med kjedelige rollefigurer uten særtrekk og egen identitet. Animasjonen er fin å se på, synd at historien er så lite engasjerende og at sangene låter så surt som de gjør. Jeg følte ingenting for rollefigurene, jeg smilte noen ganger og synes vi fikk se noen vakre visuelle scener, men det var alt. Hvor ble det av magien og følelsene?

4 thoughts on “Tangled (2010)”

  1. Norsk versjon i stemmer; Marion Ravn og Christian Ingebrigtsen. *grøsser på tyggen* Det alene er en grunn til å yilå holde seg unna

  2. Så da så da, synging satt til side så var jo denne god. Om du vil se noe uforutsigbart så er det vel bare å finne en film av The Coen Brothers… Disney er alltid forutsigbare filmer, men underholdende og sjarmerende. Å gi denne 4 er som å gi Angelina Jolie en ørefik etter en BJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.