Visit my YouTube channel here.

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

That’s it! You cocky cock! You’ll pay for your crimes against humanity.

Jeg kjenner ikke til Scott Pilgrim-universet, men det behøver man heller ikke når man setter seg ned for å se denne fargerike filmen. Scott Pilgrim vs. The World er en av de beste filmene jeg hittil har sett i år. Jeg elsker fargerike filmer med sær humor og fargerike karakter, derfor falt Scott Pilgrim vs. The World ekstra i smak. Kampscenene er herlige og kreative, De første kampscenene minner meg om de vi så i Jackie Chans City Hunter, du vet Street Fighter-kampene. Alle som har sett City Hunter vil huske den scenen. Jackie Chan som Chung Li har nok arret mange sjeler.

Selv om jeg alltid kommer til å hate Michael Ceras ansikt, leverer han til nå sin beste rolletolkning. Han leverer alltid den samme rolletolkningen, men i Scott Pilgrim vs. The World må han spille på flere følelser enn han pleier å gjøre, og han gjør det bra. Han er som skapt for denne rollen, dette er Michael Ceras mesterverk. Mary Elizabeth Winstead som Ramona Flowers er også strålende. Søt, sjarmerende og mystisk, den enkle kjærlighetshistorien fungerer utmerket.

Scott Pilgrim vs. The World er en tegneserie som kommer til liv. Alt fra klipping, til kampscener og karakterer er fra en annen verden, det vil si en tegneserie. Musikken er høy, lydbildet fyller rommet, da er jeg i himmelen. Filmen minner meg om en annen fargerik film, Speed Racer, som også falt i smak, men som også publikum vendte ryggen til.

En herlig og annerledes film som fyller skoene til Kick-Ass! Jeg forventet mye av Kick-Ass!, men jeg ble skuffet. Jeg forventet ingenting av Scott Pilgrim vs. The World, jeg ble forelsket. Det lukter tegneserie, spill, musikk og romanse lang vei av Scott Pilgrim vs. The World. Jeg elsket det! Synd at filmen ikke ble en økonomisk kassasuksess på kino. Når det endelig kommer en film som holder mål, og som byr på noe nytt, snur publikum ryggen til. Mennesker er og forblir noen idioter!

One thought on “Scott Pilgrim vs. the World (2010)”

  1. Alltid gøy og se når vi er enige om filmer 😛
    Falt noe veldig for denne… hadde et godt anime preg (jeg er svak for jenter med rosa hår og asiatiske stalkere tydligvis). Visste lite om filmen før jeg så den men den kommer vel til å stå som en av årets filmer for meg. Har aldri vært noen fan av Michael Cera men jeg likte han i denne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.