Visit my YouTube channel here.

Se7en (1995)

Fuckin’ Dante… poetry-writing faggot! Piece of shit, motherfucker!

Se7en regnes av mange som en av tidenes beste seriemorderfilmer. Filmen er god den, men den kan aldri hamle opp med sørkoreanske Memories of Murder. Problemet med Se7en er Brad Pitt. Han er elendig i denne filmen. Han overspiller så mye at jeg felte en tåre. Det er flaut å se på når han prøver å vise følelser med ukontrollerte kroppsbevegelser. Han klarer ikke å roe seg ned på en naturlig måte, det lukter overspilling lang vei. Jeg liker Brad Pitt, men hans rolletolkning i Se7en er elendig. Det finnes flere måter å spille en verdensmester på, Brad Pitt gjør de fleste feil en skuespiller kan gjøre i Se7en.

Historien er interessant og man bli med på en herlig reise i et sykt sinn. Se7en er en skitten og ganske rå film. Jeg ønsker vi kunne ha sett mer til drapsofrene, og spesielt den viktigste scenen helt mot slutten skulle blitt vist i sin helhet, det hadde vært prikken over i-en. De som har sett Se7en, og som elsker mørke slutter, vet sikkert hva jeg mener.

Den første halvdelen er klart den beste, selv om den lille oppbyggingen av kjærlighetsforholdet mellom Brad Pitt og Gwyneth Palthrow er simpel. Simpel kan man også kalle rollefiguren som Brad Pitt spiller. Brad Pitt gjør en elendig jobb, men hans rollefigur er også svært tom og irriterende. Morgan Freeman er alltid rolig og trygg. Han vet hvordan man skal spille denne type roller. Brad Pitt skal være hans motsetning, men det får da være grenser på elendig skuespill!

En bekmørk thriller som mangler prikken over i-en, og en bedre skuespiller som kunne spilt rollen til Brad Pitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.