Visit my YouTube channel here.

Spin Kick (2004)

Her skal det sparkes!

Spin Kick tar for seg det vanlige med en gjeng med tapere som ikke ser lyst på livet, og de blir som nye mennesker når de begynner å trene kampsport. De styrker sin karakter, og får gode venner i sine treningspartnere.

Kampscenene er det driv over. Taekwondo er en eksplosiv stilart, og det fungerer overraskende bra på skjermen selv om sporten aldri kan nå opp til kung fu. Kung fu er vakkert, Taekwondo er den stygge andungen med mye spark og lite forsvar. Blir litt kjedelig å se på i lengden da jeg har lyst til å sveipe beina under dem. Noe som heter angrep er det beste forsvar, men det blir for mye i Taekwondo, og svakheten i denne kampsporten er alltid så synlig. Derfor jeg alltid foretrekker kickboxing, en mye mer komplett form for kampsport, noe man også ser i virkeligheten i MMA.

Spin Kick klarer hele tiden å engasjere selv om rollefigurene i starten er noen fordømrade idioter som oppfører som gangstere. Du har de slemme som etter hvert blir snille, og du har slemmingene som ser ned på den, og da blir de selvsagt skurkene i filmen. Ingen liker oppblåste blærer, derfor er det ingenting som slår følelsen av å banke livsskitten ut av dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.