Visit my YouTube channel here.

A Street Cat Named Bob (2016)

Katten Bob, kan han redde et liv?

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En narkoman mann som bor på gata får en ny sjanse når han må ta seg av en hjemløs katt som han kaller Bob.

A Street Cat Named Bob er regissert av Roger Spottiswoode (Tomorrow Never Dies, The 6th Day), og i hovedrollene finner vi Luke Treadaway, Ruta Gedmintas og katten Bob. Filmen er delvis basert på sanne hendelser.

Dette er en typisk familiefilm som aldri gir oss en håpløs følelse eller kvalmende bilder som viser oss den virkelige mørke siden av det å være narkoman. Hele familien kan se denne filmen, for her finner vi en søt katt som støtter en hardbarket narkoman som teller på sine siste knapper.

A Street Cat Named Bob er ikke en dyp film som forteller oss så mye når det gjelder karakterene som protagonisten møter. Filmen forteller oss faktisk heller ikke så mye om protagonisten og valgene han tok, og scenene mellom protagonisten og hans far er det ikke så mye kvalitet over. Mot slutten når de to møtes igjen så får man virkelig bekreftet at dette er i grunn en lett familiefilm med svært enkel dialog og enkle karakterer.

Når protagonisten forsøker å få orden på livet sitt så møter han selvfølgelig motstand på veien. Han blir urettferdig behandler, og som seer føler man da automatisk med protagonisten, selv om det som skjer når han selger gateblader føles ut som om en typisk filmhendelse og noe som normalt ikke skjer i virkeligheten.

Når det gjelder katten så synes jeg ikke at han hadde så sterk personlighet. Nå skal det sies at dette er en ekte katt, og ikke en snakkende, dataanimert katt, så katten Bob blir litt kjedelig.

A Street Cat Named Bob er en søt film for seere som ikke krever for mye av karakterene. Det er en film som skal gi håp og tro at ting kan ordne seg hvis det plutselig dukker opp en person eller et dyr i livet ditt når alt håp er nesten ute.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er klart, passe skarpt og fargene er varme.

Dialogen er klar og tydelig, men lydsporet er ikke akkurat så spennende der sidehøyttalerne ikke nesten ikke blir tatt i bruk.

Ekstramateriell:
Behind the Scenes Featurette (33 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: