Visit my YouTube channel here.

The Editor (2014)

Politiet etterforsker flere drapssaker, og alle spor leder dem til en trist filmklipper. Folk rundt ham dør som fluer, og merkelige ting skjer rundt ham. Er han psykisk syk?

The Editor er en hyllest og en parodifilm som leker seg med giallosjangeren. Du vet, de italienske filmene der morderen pleier å ha på seg sorte hansker og drapene er grafiske og brutale og vi pleier å følge politietterforskere eller noen andre som forsøker å finne ut hvem morderen er. Historiene henger ikke alltid på greip, men det er det som gjør sjangeren sjarmerende hvis filmen er underholdende og engasjerende.

The Editor er en leken filmen, jeg lo godt flere ganger. Dubbingen er selvsagt elendig, slik det skal være og redigeringen er ganske rotete. Det er noen drap her som er ganske grafiske, og faktisk er filmmusikken ganske god og fengende i enkelte scener.

Skuespillerne gjør jobben sin, de er ikke særlig gode, men de er gode til å harselere med giallosjangeren. Men hvorfor fortsetter den meget ekle Paz de la Huerta å få filmroller? Er det bare på grunn av at hun kler av seg når noen ber om det uten å nøle? Hun ser og høres ut som et alkoholisert pillevrak, ansiktet hennes smelter og hun har den kvalme og ekle stemmen til Melanie Griffith. Man får jo kjønnssykdommer og andre lumske sykdommer bare av å se på henne. Hun er bare så fantastisk ekkel! Æsj!

Elsker du giallofilmer, er The Editor verdt å få med seg. Filmen har litt dødtid her og der, men totalt sett er dette en ganske så underholdende film som treffer ofte blink når det gjelder sjangeren den parodierer. Sjekk også ut The Final Girls, som parodierer den amerikanske slashersjangeren og spesielt Friday the 13th-filmene når Jason Voorhees med hockeymasken dukket opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.