Visit my YouTube channel here.

In the Blood (2014)

in-the-blood

En kvinne forsøker å finne sin ektemann etter at han forsvinner sporløst under bryllupsreisen.

In the Blood er en film med et svært rotete manus. Dette er en typisk B-film der vi finner kampsportstjernen Gina Carano i hovedrollen. Hun har en ganske så fin utstråling, men hennes skuespillertalent er ikke mye å skryte av. Som vanlig viser hun sine veltrente lår og store pupper som gir menn tenning. Fortellerstemmen hennes er grusom, helt livløs.

In the Blood har dårlige karakterer, kjedelig actionkoreografi og faktisk veldig lite action. Det blir mye leting og dårlig dialog som styrer fremdriften i en ganske så blodfattig film.

Karakterene føles ikke ut som ekte mennesker, jeg forventer selvsagt litt fargerike karakterer i en film som dette, men når In the Blood i starten fungerer mer som en ubehagelig thriller der man bare venter på at noe fælt skal skje, så forventer jeg også mer realistiske karakterer og ikke disse tullekarakterene man finner her.

Det er ikke så mye mer jeg kan si om In the Blood som film. Filmen er bare dårlig, den fæle romantikken i starten med bildene som blir vist på skjermen burde skremme folk fra å se filmen ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.