Visit my YouTube channel here.

Rambo: Last Blood (2019)

John Rambo har flyttet til sin fars gamle gård, og der bor han sammen med sin gamle venn og hennes barnebarn. Han har vært en slags farsfigur for henne, men hun er ikke helt ferdig med sin fortid for hun ønsker å treffe sine dårlige far, noe hennes bestemor og John Rambo anbefaler henne ikke å gjøre. Men selvfølgelig så gjør hun det, og det ender opp med at hun blir kidnappet og brukt som sexslave i Mexico. Og da er det bare en som kan redde henne.

For å gå rett på sak, Rambo: Last Blood er en drittfilm. Dette føles ikke ut som en Rambo-film i det hele tatt. Dette føles ut som en billig TV-episode som har hentet inspirasjon fra Home Alone og delvis karakteren Jason Voorhees.

Manuset er søppel, det samme er karakterene og jeg følte heller ikke at jeg så mye av den ekte John Rambo. Det føltes ut som om Sylvester Stallone i starten hadde tatt med seg Rocky Balboa når han prater for mye. For er det noe John Rambo ikke gjør så er det å prate for mye. Først mot slutten dukker den gamle John Rambo opp, men igjen, det føltes ikke helt ut som John Rambo. Det føltes ut som om Sylvester Stallone tvang seg selv til å få ut den gamle John Rambo, men han får det ikke skikkelig til.

Det verste er at jeg ønsket den unge kvinnen alt vondt. Hun er så jævlig naiv og dum at jeg ikke følte noe for henne. Det er lurt å ta turen over til Mexico der hun treffer sin venninne som ligner på en mann. Hun fortjener alt det vonde som venter på henne, slik er det å være jævla naiv!

Filmen har også en utrolig kort spilletid på rundt 75 minutter før rulleteksten dukker opp på skjermen. Det er ikke så mye action her i det hele tatt. Først når det gjenstår 15 minutter så smeller det, og jeg måtte bare le av alt det dumme som ble vist på skjermen. Dette er jo som å se Home Alone blandet sammen med karakteren Jason Voorhees fra Friday the 13th-filmene. Dette er ikke John Rambo i det hele tatt.

Skurkene er elendig skrevet, de har ikke mye personlighet. Dette er igjen bare søppelkarakterer. Er det så utrolig vanskelig å skape gode skurker man hater intenst? Faens patetisk er det!

Og ikke nok med det så kan man kalle Rambo: Last Blood for en slasherfilm. Bland sammen Home Alone og en slasherfilm, og du har en film som heter Rambo: Last Blood. Det som skuffet mest under den lange actionsekvensen er at jeg kun trakk på smilebåndet to ganger. Og det er ikke akkurat så mange John Rambo dreper i denne filmen. Jeg forventet at han skulle slå drapsrekorden sin, noe han ikke er i nærheten av å gjøre i Rambo: Last Blood.

For en skuffende drittfilm! Det er synd at Sylvester Stallone bestemte seg for å lage en femte og forhåpentligvis siste Rambo-film. Dette er bare søppel, jeg vil ikke kalle Rambo: Last Blood for en Rambo-film i det hele tatt! Søppel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: