Visit my YouTube channel here.

Stuber (2019)

En politimann er ute etter hevn etter at en person drepte hans partner, og drapsmannen klarte også å rømme. Men politimannen har problemer med synet, og ved en tilfeldighet blir han plukket opp av en ubersjåfør som lærer litt om livet etter dette møtet.

Stuber er en halvmorsom film som har litt sjarm, men filmen er litt av og på når det gjelder humoren. Dave Bautista er morsom som Mr. Magoo. Han ser svært dårlig, og det blir det flere morsomme situasjoner ut av. Dave Bautista har god timing når det gjelder komedie, og det var deilig å se ham i en slik rolle igjen. For den alvorlige Dave Bautista er ganske kjedelig i lengden, vi vet jo alle at han kan være morsom etter Drax the Destroyer-rollen.

Men jeg ville ha mer, og jeg ønsket også mer frekkere humor. Med tanke på aldersgrensen kunne man ha kjørt på mer grov og upassende humor. Filmen blir en smule snill i lengden, og selv med en perfekt spilletid på 90 minutter så har filmen dødtid når humoren ikke sitter helt i enkelte scener. Det er aldri morsomt når en komediefilm stopper opp og humoren ikke fungerer. Det blir flere slike øyeblikk i Stuber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.