Visit my YouTube channel here.

Surrogates (2009)

Honey, I don’t know what you are. I mean, for all I know, you could be some big fat dude sittin’ in his stem chair with his dick hanging out.

Surrogates har mange spennende ideer, men den bommer på actiondelen og treffer litt mer blink med dramadelen som ikke blir prioritert. Det er noe kaldt og uengasjerende man blir vitne til i Surrogates. Man føler så å si ingenting for rollefigurene, med unntak av kona til Tom Greer. Effektene er til tider meget svake, noe som er rart når dette var en film med et større budsjett. Skuespillerne overbeviser heller ikke så mye. Jeg kjøper ikke at vakre Rosamund Pike er gift med en gammel gubbe som Bruce Willis.

Det er en kald verden der følelser ikke slipper til, noe som også er litt av poenget med filmen. Men når jeg føler at Surrogates er egentlig en emosjonell film, misslykkes den og fokuserer på feil ting som gjør at jeg ble sittende med blandende følelser.

Hadde Surrogates kun satset på drama, ville nok filmen blitt bedre. Ideen er god, skuespillerne er ikke til å le av, men med en spilletid på rundt 85 minutter er det ikke mye å hente i Surrogates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.