Visit my YouTube channel here.

Tabloid Truth (2014)

tabloid truth

Onde rykter kan ta liv.

En agent for en skuespillerinne finner henne død på baderommet. Hun har tatt sitt eget liv for noen har informert media at hun hadde en affære med en kongressmann. Etter at denne nyheten kom ut i mediene ville ingen gi henne jobb, og nå forsøker hennes tidligere agent å finne ut av hvem som sto bak ryktet som endte hennes liv.

Tabloid Truth er en grei thrillerfilm, men protagonisten i filmen er ikke en karakter jeg faller for. Skuespilleren er ikke den beste skuespilleren, han viser ikke mange menneskelig trekk og jeg brydde meg heller ikke om skuespillerinnen for hun har, eller hadde, null personlighet. Jeg hater tomme karakterer, det burde du vite nå.

Karakterene er svake, men det er i det minste interessant å følge protagonisten og hans gruppe av venner som forsøker å kjempe mot sterke og farlige personer. Skurkene i filmen er like tomme som heltene, og fyren som brekker fingrene på protagonisten hele tiden er så kjedelig. Protagonisten er en ganske pinglete type, for han blir banket opp flere ganger underveis av den samme mannen. Må ta tilbake mann!

Hvis du ikke har noe å se, så er Tabloid Truth en kurant thrillerfilm, men du vil ikke bry deg om karakterene, for de er dårlig skrevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.