Visit my YouTube channel here.

The Ugly Truth (2009)

It’s not for you, it’s for your bean.

The Ugly Truth er en typisk film som havner på kino, merkelig nok. Men damer flest elsker alt som har med romantikk å gjøre, selv om innholdet er ganske tomt i mange filmer. I The Ugly Truth møter vi en kvinne som er tvangsnevrotiker, og en mann som forteller sannheten om parforhold.

Problemet med The Ugly Truth er mangel på kreativitet og den kunstige atmosfæren som ikke kan skjules. Gerard Butler er en god skuespiller, det samme kan ikke sies om Katherine Heigl som ikke er i stand til å være en ledende skuespiller. Det virker som hun er en kald isdronning uten følelser. Hennes smil, hennes væremåte føles ikke ekte. Hun ser veldig kald ut. I de filmene jeg har sett henne i, leverer hun alltid kalde og falske rolletolkninger uten særlig innlevelse. Hun er sikkert en god del bedre i Grey’s Anatomy.

Det er ikke mye å hente i denne meget glattpolerte filmen fra Hollywood. Tomt og meningsløst, typisk en jentefilm som også bommer en del med humoren. Jenter kan sikkert finne humoren morsom, siden det er tre kvinner som står bak manuset. Gutter vil nok vrenge seg mer i stolen, for det er en del dårlig humor i The Ugly Truth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: