Visit my YouTube channel here.

The Abandoned (2006)

the-abandoned.jpg

Marie Jones reiser til Russland for å finne ut mer om sin ukjente fortid. Det vil hun virkelig angre på.

The Abandoned var en positiv overraskelse. Filmen starter veldig tregt, og det lukter lavbudsjett hele veien. Men så begynner ting å skje. Selv om det er kun to personer i filmen, er The Abandoned veldig spennende. Hadde man brukt flere rollefigurer, hadde The Abandoned bare blitt en film i mengden.

Filmen har en fantastisk atmosfære som er trykkende og intens til tider. The Abandoned er en blanding av The Evil Dead og Silent Hill, og det er jo ikke negativt. Noen av scenene er veldig intense og skremmende. Det er ikke ofte man opplever det om dagen lenger i denne sjangeren.

Den første timen er virkelig god. Så mister regissøren grepet den siste halvtimen, og The Abandoned blir veldig forutsigbar. Før den siste halvtimen er The Abandoned en fantastisk god film som virkelig imponerer med atmosfæren den klarer å skape. Filmen holder et langsomt tempo som bygger opp denne ekle atmosfæren. Jeg elsker denne type filmer som skremmer på en naturlig måte, som ikke pøser på med høye lydeffekter og billige triks.

7

5 thoughts on “The Abandoned (2006)”

  1. Hadde nesten glemt jeg har sett denne filmen:O Skummel som faen til tider. liker virkelig ikke hus inni skogen langt fra offentligheten:)

  2. Er det;) En annen film jeg synes du skal se og skrive en kort anmeldelse om er Frágiles med Calista Flockhart. Er ikke en du glemmer med det første selv om du vil;) Lette etter den her, men fant den ikke:/

    1. Den har jeg ikke fått med meg. Sikkert for at jeg ikke klarer Calista Flockhart. Men den virker ikke så dårlig, så den skal sjekkes ut. Takker for tipset!

  3. Var det jeg tenkte også, men så trailer og leste litt om den så da måtte jeg se. Ble positivt overraska;) er ikke Ally Mcbeal akkurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.