Visit my YouTube channel here.

Turistas (2006)

turistas.jpg

I hate this! I don’t like it at all. I like beaches, and drinking and girls. In all the ads, they say “Come to Brazil. We’ve got beaches and drinking and girls.” They don’t say, “we’ve got vicious angry mobs that chase you into the jungle.

Turistas har fått blandede kritikker og turistnæringen i Brasil var ikke særlig glad for denne filmen for å si det mildt. Selv med all den negative kritikken, var ikke filmen så dårlig som forventet. Den er bedre enn de fleste filmene i denne sjangeren om dagen, men filmen bidrar ikke med noe nytt. Turistas blir på en måte Hostel i Brasil, bare at det er organer den onde skurken er ute etter.

Den første timen skjer det ingenting. Vi ser en liten gruppe mennesker som finner hverandre etter en bussvelt, og de fester og koser seg. Men så begynner helvete når de våkner opp igjen på stranden. De har blitt dopet ned og frastjålet alle eiendeler, og to av deres bekjentskaper er borte vekk. De blir selvsagt lurt videre til en øde plass, og der venter den onde organtyven. Men de gir seg ikke uten kamp. Og det er her Turistas begynner den lille nedturen med en fryktelig lang og kjedelig svømmetur i grotter. Jeg holdt på å duppe av, for denne scenen var ikke spennende i det hele tatt. Før det skjer, var ikke filmen så verst faktisk.

Det er ikke mye vold og blod i Turistas før den siste halvtimen. Av det som er, er det ganske grafisk. Jeg kan ikke si at den delen skuffet. Turistas er en helt grei film.

5

5 thoughts on “Turistas (2006)”

  1. Synes disse filmene blir litt for mye, liker ikke den “virkelige volden” som blir overbrukt i horror filmer for tida. Ser dem for å se dem men aldri mere enn en gang.

  2. Litt enig med deg. Setter mer pris på psykologiske grøssere. Men det er noe som gjør at jeg må bare se disse filmene. Skjønner ikke helt hvorfor.

  3. Det var en norsk film jeg ikke hadde hørt noe særlig om men det var en gledelig suprise, genialt plot og en uventet twist på slutten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.