Visit my YouTube channel here.

The Echo (2008)

Feiginger.

Når en regissør tar turen over til Hollywood for å lage en nyinnspillingen av sin egen film, da er det fare på ferde. Jeg så originalen forleden dag, og selv om den ble litt for lang, gjorde den alt riktig sammenlignet med nyinnspillingen som er et makkverk. At en regissør gidder å ødelegge en relativt god film bare for penger er aldri bra. Greit at Yam Laranas kommer fra Filippinene, og der er de fleste skikkelig fattige. Men han har i det minste regissert noen filmer, så han må tydeligvis være meget grisk når han velger å ødelegge sin beste film.

Når asiatere tar turen over til Hollywood må man følge en enkel regel. De hvite vet best, spesielt tjukke pamper med sigarer som tror de vet hva massene vil like. Greit at mange publikummere er hjernedøde når det gjelder underholdning, men det er da ikke riktig for oss med litt smak og kjennskap til filmer at man skal tortureres når en setter seg ned for å se en film.

The Echo gjør alt det motsatte som gjorde originalen god. Skuespillerne var ikke av de beste i originalen, men sammenlignet med de tomme og meget talentløse skuespiller vi finner i denne nyinnspillingen, burde filippinerne fått Oscar. Å se på den meget talentløse og tomme Jesse Bradford blir for drøy kost. Han er den kjedeligste og mest tomme skuespiller jeg noensinne har opplevd, da tenker jeg på skuespillere som har opparbeidet seg et navn. Og prikken over i-en er at han er en ekkel liten rakker. Han og Jamie Bloch er brutale, jeg følte meg voldtatt på høylys dag.

Selve hovedhistorien er ikke forandret, men den sakte oppbyggingen er erstattet med billige triks, og atmosfæren man fant i originalen er ikke å spore i nyinnspillingen. Den lille bakgrunnshistorien med en fengselsfugl er elendig, det samme er kjærlighetsforholdet. Det er bedre å bli voldtatt og arret for livet, enn å ha en kjæreste som slår ihjel jævlene som prøver å voldta deg! Så legger kjæresten skylden på stakkars Bobby. Hva faen?

Dialogen, rollefigurene, skuespillerne, alt er bare elendighet i denne nyinnspillingen. Fremdeles tror hvite mann at han vet best. Hollywood kan actionfilmer og spesialeffekter, asiatene er bedre i totalt sett i de andre filmsjangerne. Hvite mann vet best, asiatene tror det også der de selger seg for fem øre mens de suger menn med sigarer. Noe som ikke stemmer med verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: