Visit my YouTube channel here.

Quarantine (2008)

quarantine

Kaos og død, og en jævla irriterende TV-reporter.

Hollywood blir bare verre og verre når de lager en nyinnspilling av en film som kom ut i 2007. De fleste av regissørene som får lage nyinnspillinger av asiatiske og europeiske-filmer er talentløse og burde få seg en ny jobb. Eier de ikke ære?

Originalen fra 2007, [REC], var en god film. Quarantine er så å si lik hele veien, men den er mer grafisk og atmosfæren mangler. Den aller siste scenen er ikke i nærheten atmosfæren og kvaliteten originalen hadde, akkurat det som skjedde i nyinnspillingen av Ringu.

Det verste med Quarantine er Jennifer Carpenter som spiller TV-reporteren fra helvete som overspiller så til de grader. Morsomste er på slutten når hun hyperventilerer, for en møkkaskuespiller!

Jeg har kun sett [REC] en gang, men jeg irriterte meg grenseløst over dumme rollefigurer som mister hodet totalt. Myndighetene gjør også mange rare valg, men de som er innestengt i bygningen er pokker meg hjernedøde. Neste gang jeg ser [REC] har jeg på følelsen at jeg vil sitte med samme håpløse følelse at rollefigurene ikke har hjernekapasitet. Hvor dumme går det an å bli?

Virker som om det er lett å bli filmregissør i Hollywood om dagen. Man behøver ikke talent, man trenger bare å drive plagiat og stjele andres ideer og håndverk. Disse regissørene er pokker meg verre enn de såkalte piratene som laster ned filmer. Sett heller fokus på å fjerne udugelige regissører og ikke gi en krone for å se de nye elendige nyinnspillingene.

3

3 thoughts on “Quarantine (2008)”

  1. Enig enig.. IRRITERENDE reporter.. Fikk aldri den ekle følelsen man skal få når man ser skumle filmer.. Er et fint konsept å ha levende kamera.. men da får man gjøre jobben skikkelig. Han var jo knapt med utenom når man kunne se han.. Og alt ble bare for dumt..uff.. hadde venta mer av denne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.