Visit my YouTube channel here.

The Handsome Suit (2008)

Å være ikke så pen er ikke lett. De fleste mennesker trenger kjærlighet de også.

The Handsome Suit legger ikke skjul på at den sentrale rollefiguren i filmen ikke er en pen mann som man hviler øynene på. Etter suksessen med 200 Pound Beauty (Sør-Korea), henter The Handsome Suit mye inspirasjon fra den filmen, bare at en kvinne er byttet ut med en mann og det er en dress som får vår helt til å bli pen. Man skjønner lett hva som foregår med den andre kvinnen, tenk på Princess Fiona fra Shrek-filmene.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg fikk vondt i øynene når de to lite attraktive menneskene begynner å få følelser for hverandre. Det er hardt for øynene, og jeg ventet bare på å se pene mennesker. Det ble på en måte som å se en grøsserfilm med de to, nesten verre da dette er en komediefilm og man skal føle med karakterene som kan knuse speil. Men det får faen meg være grenser!

The Handsome Suit er en lett komediefilm som ikke byr på mange latterkuler. Det er en film med fargerike rollefigurer som setter sitt preg på filmen. Slutten gjetter man med engang når den lite lekre påskekyllingen kommer inn i bildet. Det beste med The Handsome Suit er sannheten som kommer frem, her legger man ikke skjul på hva andre mennesker tenker om mennesker som ikke akkurat er pene. Verden er brutal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: