The Hollars (2016)

Tøffe dager.

En mann reiser tilbake til sin hjemby når han får beskjed om at hans mor har fått hjernesvulst og hun må opereres. Nå må han forsøke å få orden på tankene sine, han må også forsøke å hjelpe sin far og bror som er i lettere sjokk og de har ikke akkurat det man kaller for orden på livene sine.

The Hollars er regissert av John Krasinski, han har selv hovedrollen i filmen og vi finner også skuespillere som Margo Martindale, Sharlto Copley, Richard Jenkins og Anna Kendrick i ledende roller.

Det er ikke så mye spesielt med The Hollars som en dramakomedie. Familien vi følger er det man kaller for en dysfunksjonell familie der spesielt den ene broren som fremdeles bor hjemme ikke føles ut som et ekte menneske. Hans karakter er veldig enkelt skrevet, han har to unger som han er glad i, men hans ekskone vil helst ikke at han skal ha noe særlig kontakt med dem. Dette er en type karakter som kun roter det til for seg selv og sine.

Filmen har noen små, morsomme øyeblikk, men det blir litt for mye sakte film og klissete musikk. Det som er problemet er som nevnt at dette er en film som ikke har noe nytt å tilby når det gjelder sykdom og en familie i ubalanse.

Spilletiden blir for kort, spilletiden er på kun rundt 82 minutter og det blir ikke mye innhold her når filmen har så mange karakterer. For mange karakterer, og for kort spilletid gjør at dette ikke akkurat er en film som er dyp eller minneverdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.