Visit my YouTube channel here.

The King of Fighters (2010)

Hva faen er det som foregår?

Filmatiseringer av slåssspill pleier å stinke. Det er kun en film som fikk det noenlunde til, Mortal Kombat. Street Fighter, Tekken, Dead or Alive og nå The King of Fighters, filmen som klarer å drite på Street Fighter og Tekken! Det er en stor bragd.

Gordon Chan har regissert dette makkverket. Han har forlengst latterliggjort seg selv i Hong Kong, hvorfor ikke gjøre det også for hele verden? I denne filmen tror han at han er veldig kul når han legger kameraet på skrå, og det skjer veldig ofte. Hva historien går ut på er vanskelig å si, her snakker vi historiefortelling fra helvete. Som regissør skal Gordon Chan gjøre det enkelt, men når dialogen er skrevet av en ond demon og skuespillerne ikke kler rollene de spiller, da er det enda vanskeligere å få med seg den merkelige historien som ikke henger på greip.

Kampkoreografien er av det fattige slaget. Det er kjedelig å se på, jeg ble mer satt ut av kostymene skuespillerne måtte tre på seg. Maggie Q har aldri vært mindre sexy enn hun er her. Lite klær viser den skralle kroppen som kun viser at hun har hud og knokler, ikke sexy i det hele tatt! Sean Faris likte jeg i Forever Strong, han er ikke en så dårlig skuespiller at han fortjener å medvirke i dette makkverket. Alle skuespillerne stinker i The King of Fighter, spesielt en, hans navn er Ray Park, bedre kjent for sin rolle i Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menance som Darth Maul. For en elendig skuespiller! Han er faktisk dårligere enn hele filmen kombinert!

Er du lur, så styrer du unna dette makkverket. Er du nysgjerrig, forvent å betal prisen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.