Visit my YouTube channel here.

The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Fra ballett til film.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1

En jente som har mistet sin mor havner i en magisk verden der moren hennes var en viktig brikke. For en krig venter, og nå er det hun som er nøkkelen til å stoppe den.

The Nutcracker and the Four Realms er regissert av Lasse Hallström og Joe Johnston. I hovedrollene finner vi Mackenzie Foy, Helen Mirren og Keira Knightley. Filmen fikk mye pepper når den ble lansert på kino, men jeg har da sett dårligere filmer enn dette.

Jeg har ikke kjennskap til ballettstykket eller historien som filmen er basert på, og mulig det er like greit har jeg funnet ut siden det er så mange som klager over filmen. Det kjente ballettstykket er basert på en historie som ble skrevet på 1800-tallet, så vet du det.

Som en fantasifilm og eventyrfilm så synes jeg ikke The Nutcracker and the Four Realms gjør så mye galt. Jeg likte dette universet mer enn de siste Marvel-filmene. The Nutcracker and the Four Realms finner ikke på noe nytt, men jeg følte ikke at spilletiden var lang, for plutselig var filmen ferdig og jeg hadde ikke lyst til å slå den av.

Dette er først og fremst en film for yngre barn. Det er ikke mye innhold her, men man trenger å komme seg litt vekk fra Marvel-universet nå merker jeg.

Men at den ikke finner på noe nytt er jeg enig i, men den har mer hjerte enn de siste generiske Marvel-filmene, så det er i min bok et stort pluss. Universet føles ikke stort ut, og filmen mangler flere fargerike karakterer. På det punktet kunne The Nutcracker and the Four Realms ha fylt ut universet mer.

The Nutcracker and the Four Realms er ikke filmen med mest innhold, men jeg klarte ikke å misslike filmen da forventningene var så lave. Jeg ser heller denne igjen enn Black Panther og Ant-Man and the Wasp.

Ekstramateriell:
On Pointe: A Conversation with Misty Copeland (5 minutter)
Unwrapping The Nutcracker and the Four Realm (7 minutter)
Deleted Scenes (4 minutter)
“Fall on Me” Music Video (4 minutter)
“The Nutcracker Suite” Music Video (4 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.